03/21/2011

Victoria Login: Don't Limit the God Almighty


OUR GOD IS GLORIOUS and He tells His people that we should NOT limit Him and his works. He is a God of miracles. God can show His unlimited supernatural miracles to us, but we can't put him and his ways of movement in a box.

If you put a shark into a small tank, the shark will grow up to 30inches, more or less, and can weigh 20-30 lbs. BUT if you put the SAME shark into the ocean, the shark will grow to be very large and weigh MANY pounds. What does this mean? The shark adapted to the environment they were put into.

Sometimes we put ourselves in an environment of limitation with God. Then we notice that we are not able to perform great things. But if you have the environment of an ocean and the faith as large as the ocean, in your everyday life, then the SUPERNATURAL appears in your life.

I encourage you, today, to have the environment of an ocean. And when you do, God will send his waves of restoration into YOUR LIFE. You will never be the same person ever again.

BE THE SERVANT WHO DOESN'T LIMIT THE GOD ALMIGHTY!

 

Перевод:

Не ограничивай всемогущего Бога.

Наш Бог велик и Он говорит своим людям, что мы не должны ограничивать Его и Его дела. Он Бог чудес и Он являет нам Свои неограниченные сверхъестественные чудеса.

Если вы поместите акулу в небольшой аквариум, то она вырастет не более метра и будет весить 10-15 килограммов. Но если такая же акула будет расти в океане, то она вырастет намного длиннее и тяжелее. Что это значит? Акулы адаптируется к среде, в которую их помещают.

Иногда мы ставим себя в условия, когда мы ограничиваем Бога. Тогда мы замечаем, что мы не в состоянии сделать что-либо великое. Но если наша вера такая же большая как океан и мы находимся в этой среде все время, то СВЕРХЪЕСТЕСТВЕННОЕ появляется в нашей жизни.

Я призываю вас сегодня, чтобы ваша вера была величиной с океан и вы жили в ней. И тогда Бог пошлет Свои волны восстановления в вашу жизнь. Вы никогда не вернетесь к своему прежнему состоянию.

Будьте служителем, который не ограничивает Всемогущего Бога!